GLYCANAGE - TEST BIOLOŠKE STAROSTI

Merjenje kroničnega vnetja v vašem telesu

Čeprav je staranje naravni proces, je kopičenje poškodb v vašem telesu skozi čas, ki jih povzroča dolgotrajno prekomerno aktiviranje imunskega sistema. Odkritje vaše biološke starosti vam bo zagotovilo zaupanje, da je vaš trenutni življenjski slog optimalen, ali pa vas bo opolnomočilo, da naredite spremembe, če je še kaj prostora za izboljšave. GlycanAge je test biološke starosti skupaj s strokovnimi nasveti za pomoč pri usmerjanju vašega dobrega počutja. Določi vašo biološko starost z merjenjem kroničnega vnetja v vašem sistemu – ki je neposredno povezano z vašim življenjskim slogom. GlycanAge je znanstveno dokazan. GlycanAge temelji na več kot 25 letih znanstvenih raziskav in več kot 200.000 testih. Znanstveniki GlycanAge redno objavljajo v svetovno priznanih medicinskih revijah.

KAJ SO GLIKANI?

Glikani so molekule sladkorja, ki obdajajo in spreminjajo beljakovine v vašem telesu. Odzivajo se na vaš življenjski slog in kažejo na vnetno stanje vašega imunskega sistema, ki nato določa vašo biološko starost. Glikani imajo velik vpliv na vašo edinstveno biologijo in jih skoraj enako uravnavajo naši geni na eni strani ter okolje in življenjski slog na drugi.

KAKO OPRAVITI GLYCANAGE TEST?

Najlažje je, če sledite naslednjim korakom:

1. Test GlycanAge naročite pri nas (t.: 041-307-848, e.: info@bodizdrav.eu)  in vam ga pošljemo domov (poštnina je brezplačna).
2. Ko prejmete pošiljko na dom, sledite navodilom in z vbodom v prst kapljico krvi kanete na posebne označene prostorčke.
3. Test zapakirate v priloženo kuverto in ga brezplačno oddate na pošto. 
4. Test analizirajo znanstveniki v GlycanAge laboratoriju.
5. V roku 2-3 tednov so znani rezultati ter prejmete poročilo.
6. V ceni GlycanAge testa je vključena tudi 30 minutna interpretacija vašega izvida s strani GlycanAge strokovnjaka.
7. Za vse nadaljne korake (priporočila, nasvete, coaching) pri spremembi načina življenja, smo vam na voljo.
8. Test GlycanAge se lahko ponovi v roku 4-6 mesecev, saj se s spremembo načina življenja glikani v tem času lahko korenito spremenijo. 
9. Izbirate lahko med dvema paketoma testov in sicer paket z enim testom ali paket z dvema testoma (eden se naredi takoj, drugi čez 4-6 mesecev).

Cena testa glycanage - 350 eur 
CENA PAKETA 2 TESTOV GLYCANage - 600 eur

ŽELIM IZVEDETI VEČ INFORMACIJ!